0740.036.008 | office@pro-sound.ro
L-V: 10-18 | S: 10-14
Contul meu | Cos cumparaturi

*

Modalități de plată

Prețurile aferente Produselor prezentate pe Website includ TVA.

ProSound nu mai percepe alte taxe, în afara celor afișate pe Website

Modalitățile de Plată pe care ProSound le pune la dispoziția Cumpărătorilor sunt următoarele:

 • Plata în rate prin BT Direct (persoane fizice) PE LOC în magazinele noastre fizice.

 • Internet sau digital banking/Ordin de plată (OP) – datele firmei se salvează o singură dată în aplicația de internet banking/banking online, urmând ca la următoarele achiziții plățile să fie mult mai ușor de realizat. Cumpărătorul va primi o factură proformă emisă de către ProSound, pe baza căreia se va putea efectua transferul bancar. Comanda se va expedia după confirmarea transferului.

 • Plata ramburs – este metoda cea mai facilă de plată în numerar a contravalorii comenzii, care se va efectua de către Cumpărător, în momentul preluării coletului de la compania de curierat.

 • Plata cu card bancar – este o metodă simplă de plată: Cumpărătorul plătește Produsele dorite utilizând cardul propriu (cardurile acceptate sunt VISA si VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO), iar la primirea Comenzii acesta doar preia pachetul de la curier.

  Comanda minimă pentru plata cu cardul este de 10 RON.

  Plățile online sunt procesate prin serviciile PayU, Mobilpay, Euplătesc.ro. Datele de card necesare în momentul plății nu sunt introduse pe Website, ci în paginile securizate ale procesatorilor, prin urmare datele de card nu sunt expuse niciodată unei alte persoane, transmiterea lor realizandu-se în mod criptat. Procesarea plății se efectuează printr-un terminal de plată 3D Secure (3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care, concret, oferă posibilitatea de a stabili o parolă suplimentară care se va folosi doar la plata online).

 • Plata în rate prin Alpha Bank – Cumpărătorul poate opta pentru plata în 2 până la 10 rate lunare fără dobândă, la folosirea cardului de cumpărături de la Alpha Bank.

 •  Plata în rate prin First Bank – Cumpărătorul poate opta pentru plata în 2 până la 10 rate lunare fără dobândă, la folosirea cardului de cumpărături de la First Bank.

 • Plata în rate cu card BRD Finance – Cumpărătorul va putea plăti cu 1, 3 sau 6 rate lunare fără dobândă dacă acesta dispune de card BRD Finance. Procesul de cumpărare este automatizat și este similar cu plata cu un card bancar. În ultimul pas după introducerea datelor de pe card, Cumpărătorul va putea alege numărul de rate.

 • Plata în rate cu card credit Banca Transilvania Star BT – dacă Cumpărătorul dispune de card Star BT va putea plăti Produsul în 2 până la 8 rate lunare fără dobândă! Procesul de cumpărare este automatizat și este similar cu plata cu un card bancar.

 • Plata în rate cu Bonus Card de la Garanti Bank – Cumpărătorul poate plăti cu până la 6 rate lunare fără dobândă dacă dispune de Bonus Card. Procesul de cumpărare este automatizat și este similar cu plata cu un card bancar. În ultimul pas după introducerea datelor de pe card, Cumpărătorul va putea alege numărul de rate.

 • Ridicare personală – Cumpărătorul poate plasa o comandă online și să ridice Comanda personal din magazinele ProSound din Iasi

 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 • 3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 • Va rugam ca inainte de finalizarea comenzii sa verificati daca datele dumneavoastra sunt corecte. Apoi alegeti modalitatea de transport si bifati casuta pentru acordul privind Termeni si conditii.

 • Daca totul este in regula, se va apasa butonul “trimite comanda”, dumneavoastra urmand sa primiti un mail de confirmare (mail ce contine detaliile comenzii precum si o factura proforma, cu calculatia exacta de pret , proforma ce ati vizualizat-o si la creearea comenzii).

 • Dupa primirea comenzii veti fi contactat de un operator al magazinului nostru, fie prin mail, fie telefonic.

 • Puteti verifica oricand in contul de client, la “comenzile mele”,  istoricul cu detaliile comenzilor efectuate pe site-ul nostru, cat si statusul comnezii. (in asteptare, preluata de operator, platita, expediata, finalizata sau anulata)

Va multumim pentru intelegere si va dorim shopping placut!

Scroll Up
0

Your Cart