0740.036.008 | office@pro-sound.ro
L-V: 10-18 | S: 10-14
Contul meu | Cos cumparaturi

*

Cum cumpăr

132243

 • Pentru a cumpara de pe site-ul nostru, aveti optiunea de a face comanda fie prin contul dumneavoastra personal (asta implici creearea unui cont prin selectarea butonului “autentificare” si completarea datelor necesare cum ar fi e-mail-ul, adresa, numele dumneavoastra cat si parola de securitate a contului), fie fara cont.
 • In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa-l achizitionati, adaugati-l in cosul de cumparaturi. Odata ajuns aici, puteti modifica cantitatea produselor dorite, apasand pe butonul “recalculeaza” pentru afisarea pretului final.
 • Puteti selecta apoi metoda de plata dorita si alte comentarii pe care vreti sa le faceti referitoare la comanda dumneavoastra.
  – Ramburs, la destinatie;
 • Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

  Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
  Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 4 RATE fara dobanda.
  Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
  Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici
  Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

   0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
   *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
  0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • 3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 • Va rugam ca inainte de finalizarea comenzii sa verificati daca datele dumneavoastra sunt corecte. Apoi alegeti modalitatea de transport si bifati casuta pentru acordul privind Termeni si conditii.
 • Daca totul este in regula, se va apasa butonul “trimite comanda”, dumneavoastra urmand sa primiti un mail de confirmare (mail ce contine detaliile comenzii precum si o factura proforma, cu calculatia exacta de pret , proforma ce ati vizualizat-o si la creearea comenzii).
 • Dupa primirea comenzii veti fi contactat de un operator al magazinului nostru, fie prin mail, fie telefonic
 • Puteti verifica oricand in contul de client, la “comenzile mele”,  istoricul cu detaliile comenzilor efectuate pe site-ul nostru, cat si statusul comnezii. (in asteptare, preluata de operator, platita, expediata, finalizata sau anulata)

Va multumim pentru intelegere si va dorim shopping placut!

Scroll Up
0

Your Cart