0740.036.008 | office@pro-sound.ro
L-V: 10-18 | S: 10-14
Contul meu | Cos cumparaturi

*

Transport

Livrarea Produselor se va face prin oricare dintre următoarele modalități:

  • prin preluarea personală a Produselor din magazinul Prosound;
  • prin intermediul unui serviciu de curierat rapid.

Pentru toate livrările, ProSound va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare, conform prevederilor legale în vigoare

Livrarea este GRATUITĂ pentru toate comenzile cu valoare minimă de 299 RON, pe întreg teritoriul României, cu excepția pianelor și pianinelor acustice, boxe si colete mari ale căror gabarit și sensibilitate depășește competențele transportatorilor obișnuiți. Greutatea maximă pentru transportul gratuit al comenzilor este de 30 kilograme. Ce depășește această greutate se va taxa în plus.

Pentru comenzi mai mici de 299 RON, costul de transport este de 25 RON, pe întreg teritoriul țării, indiferent de destinație și gabarit. Pentru adresele din afara localităților se va taxa suma de30 de RON în plus.
Costul transportului la bonurile valorice și vouchere este de 15 RON.

Termenul de livrare uzual al produselor comandate este de 1-10 zile, cu excepția cazului în care Părțile au convenit expres asupra unei alte date. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. ProSound nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor afișate pe Website.

În cazul unor condiții de logistică și/sau aprovizionare care nu permit livrarea în termenul obișnuit, ProSound își asumă dreptul de a extinde termenul de livrare cu anunțarea Cumpărătorului în cel mai scurt timp posibil și găsirea unui nou termen sau modificarea/anularea comenzii.

Produsele pot fi livrate și în afara României, pe teritoriul Uniunii Europene, costul transportului fiind comunicat Cumpărătorului în momentul prelucrării Comenzii. Modalitățile de plată valabile pentru astfel de cazuri se va efectua prin card bancar sau virament bancar.

Scroll Up
0

Your Cart