0740.036.008 | office@pro-sound.ro
L-V: 10-18 | S: 10-14
Contul meu | Cos cumparaturi

*

Consultanta Achizitii START-UP / Fonduri Europene

ProSound a colaborat pana acum cu success cu zeci de firme avand proiecte Start-up si cu Fonduri Europene si asta ne ofera experienta necesara pentru a asigura succesul proiectului tau.

Ce servicii va putem oferi:

– Identificarea nevoilor tehnice ale afacerii: Inainte de a face o lista efectiva de produse, consultantii nostri fac o evaluare completa a planului de afaceri si te ajuta sa identifici produsele cele mai potrivite business-ului tau, corelat cu bugetul si cerintele finantatorului.

– Produsele trebuie sa fie compatibile, sa aiba o garantie cat mai mare, sa fie de ultima generatie si sa existe un echilibru tehnic si financiar intre echipamente.

In functie de domeniul de activitate, va sfatuim in alegerea echipamentelor care sunt cele mai solicitate in piata, in special in piata de rental (ex: alegerea produselor ce sunt pe riderele tehnice)

– Consultanta in intocmirea tuturor documentelor precum: bugetare pe elemente, oferte de pret intocmite conform cerintelor finantatorilor, punerea la dispozitie a tuturor documentelor de achizitii cerute, contract, facturi, certificat constatator, documente tehnice, procese verbale, certificate de conformitate si garantii, etc.

– Documente suport pentru schimbarea produselor din proiectul initial, acolo unde este cazul.

– Suport tehnic pentru punerea in functiune a produselor, training pentru personal, unde este cazul.

– Discount de cantitate pe proiect fata de preturile de piata ale echipamentelor.

– Legatura directa cu un consultant, ce va va raspunde la toate intrebarile, pe toata durata proiectului.

– Posibilitatea testarii echipamentelor inainte de achizitie, in magazinul nostru ProSound.

– Comunicam direct cu consultantul dumneavoastra pe proiect, pentru a asigura buna desfasurare a acestuia.

– Lucram direct cu sute de producatori si furnizori, ca distribuitor exclusiv sau dealer autorizat – acest lucru va facilita un pret foarte bun, suport tehnic si livrare rapida.

– Putem furniza orice echipament solicitat, chiar daca acesta nu se afla pe site-ul nostru, intrucat lucram cu producatori si furnizori din intreaga lume.

– Colaborand deja cu sute de firme din domeniul muzical, va putem pune in legatura cu alte companii ce va pot ajuta in dezvoltarea afacerii.

Pentru a discuta cu noi despre proiectul dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa prosoundiasi@yahoo.com (de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00)

Scroll Up
0

Your Cart